Gezien alle ontwikkelingen in de afgelopen maanden rondom het Covid-19 virus heeft de FPUR organisatie besloten om de bijeenkomst van oktober als een online live event te presenteren, en niet zoals de afgelopen keren, op locatie in Utrecht. We zullen naast de presentaties de deelnemers ook online ruimte gaan geven voor netwerken. De details rondom het programma volgen op een later moment.
Eerder dit jaar lieten we u weten dat de inhoud van de netwerkbijeenkomst op 1 oktober in grote lijnen hetzelfde zal zijn als hetgeen we hadden gepland voor afgelopen maart met het thema: ‘Voedselomgeving: van beleidstafel naar keukentafel’.
Deze 5de netwerkbijeenkomst is het podium om input te leveren voor de Voedselagenda van de Provincie Utrecht. De Voedselagenda heeft als uitgangspunt ‘gezond en duurzaam voedsel is de makkelijke keuze in Utrecht’ en sluit daarmee direct aan op de ambities van de gemeente Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst zullen de Provincie en de gemeente delen wat er zoal speelt in het opnieuw inrichten van de voedselomgeving, van beleid tot keukentafel. Deelnemers hebben de mogelijkheid om ervaringen te delen en om de Voedselagenda’s mede te vullen met ideeën om tot die makkelijke keuze voor gezond en duurzaam voedsel op het bord te komen. Alle ruimte dus voor Utrechtse ondernemers en initiatieven!
Organisatie: Food-Print Utrecht Region
Kosten: gratis
Aanmelden: aanmeldformulier
Contact: tel. 06-40931114, h.pruiksma@uu.nl
Meer info: Foodprint Utrecht